VWN_logo
12 juli 2018

De verbinding tussen het MKB en de gespecialiseerde aannemerij wordt al 10 jaar ingevuld door de AFNL. Het gebouw staat en de verdere invulling wordt nu door de nieuwe voorzitter opgenomen.

 

Op woensdag 27 juni 2018 vond in Ede het jubileumcongres van de AFNL plaats in verband met het 10-jarig bestaan. Tijdens dit congres werd ingegaan op de vraag hoe MKB-ondernemers in de Burger- en Utiliteitsbouw gespecialiseerde aanneming en Infra de enorme vraag georganiseerd krijgen en hoe innovatieve concepten daarbij kunnen helpen. 

 

Sprekers waren onder andere de heer Bernard Wientjes, voorzitter van de Taskforce Bouwagenda en Jan Willem van de Groep van Factory Zero. 

 

Afscheid werd genomen van de bestuursleden Henk Klein Poelhuis en Gijs Buijs. Henk werd als eerste benoemd tot erelid van de Aannemersfederatie. Hij wordt opgevolgd door Riek Siertsema, die vanaf nu de rol van onafhankelijk voorzitter zal vervullen. 

 

Meer informatie over deze dag op http://www.aannemersfederatie.nl/index.php/laatstenieuws/960-jubileumcongres-afnl-cultuuromslag-in-bouwsector-noodzakelijk