Download hier de digitale folder van het SOMA-college voor de opleiding Betonstaalvlechter

 

Civilion verzorgt de opleidingen met betrekking tot Betonstaalverwerken:

MBO niveau 2 - Betonstaalverwerken:

Met een afgeronde opleiding op mbo Niveau 2 word je betonstaalverwerker en werk je mee aan de grootste bouwprojecten. Bekijk hier wat je precies gaat doen in de opleiding.

Werken en leren in de bouw mét een contract. Dat ga je doen als leerling betonstaalverwerker. Wat is er mooier dan geld verdienen, naast een opleiding, bij een erkend opleidingscentrum. De bouw staat voor kameraadschap en samen trots zijn op wat je maakt! Je gaat een mooi vak leren en je bouwt mee aan de mooiste projecten van Nederland. Dit kan zijn in de infrastructuur (bruggen, viaducten en sluizen), de woningbouw en de utiliteitsbouw (kantoren, overheidsgebouwen en voetbalstadions).

 

MBO niveau 3  Voortgezet Betonstaalverwerker:

In de opleiding tot voortgezette betonstaalverwerker op mbo niveau 3 wordt je vakkennis uitgebreid en ontwikkel je vaardigheden op het gebied van leidinggeven, samenwerken en communiceren. Lees wat deze opleiding precies inhoudt.

Werken en leren tegelijk met een contract. Dat ga je doen als allround betonstaalverwerker. Je gaat een mooi vak leren en je bouwt mee aan de mooiste projecten van Nederland. Dit kan zijn in de infrastructuur (Bruggen, viaducten en sluizen), de woningbouw en de utiliteitsbouw (kantoren, overheidsgebouwen en voetbalstadions).